Relatie | Gezondheid | Werk

Coaching bij scheiding

Je online coach kan jou en je partner bijvoorbeeld helpen bij de volgende vragen:

N

Hoe kom ik meer voor mijn belangen op tijdens de scheiding?

N

Hoe kan ik mijn partner leren loslaten?

N

Hoe krijg ik weer vertrouwen in de toekomst?

N

Wat doen we als onze wensen te ver uit elkaar lopen?

N

Wat doe ik als ik meer steun verwacht van mijn omgeving?

N

Hoe geef ik weer vorm en en houd aan mijn leven?

N

Wat kan ik doen als ik mijn ex niet kan vergeten en anderen met hem/haar blijf vergelijken?

N

Hoe eerlijk moet ik zijn over de redenen van scheiding in een nieuwe relatie?

N

Wat doen we als kinderen de dupe van ruzies dreigen te worden?

Ja, ik wil online Relatiecoaching!

Coachbundel 180'

Krachtig en flexibel

 •  Coaching-tegoed 180 minuten 
 • Bijvoorbeeld 6 sessies van 30 minuten
 • Afwijkende duur per sessie mogelijk
 • Gespreksverslag na afloop van elke sessie
 • Coaching-tegoed gedurende drie maanden besteedbaar
 • Geen verdere verplichtingen
15995
KOOP NU

Coachbundel 60'

Kort en krachtig

 • Coaching-tegoed 60 minuten
 • Bijvoorbeeld 2 sessies van 30 minuten
 • Ook 1 sessie van 60 minuten mogelijk
 • Gespreksverslag na afloop van elke sessie
 • Coaching-tegoed gedurende één maand besteedbaar
 • Geen verdere verplichtingen
60
KOOP NU

Coachbundel 360'

Flexibel en intensief

 • Coaching-tegoed 360 minuten
 • Bijvoorbeeld  12 sessies van 30 minuten
 • Afwijkende duur per sessie mogelijk
 • Gespreksverslag na afloop van elke sessie
 • Coaching-tegoed gedurende 6 maanden besteedbaar
 • Geen verdere verplichtingen
300
KOOP NU

Na aanmelding sturen we je een bevestigingsmail met daarin tevens de gemaakte afspraak met je online coach. Al onze coaches zijn professionals, gecertificeerd en voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen. Mocht je desondanks toch ontevreden zijn, dan kun je via onze klachtenprocedure een klacht indienen. Deze klacht zullen we zo snel en goed mogelijk  verhelpen.

Vaak gestelde vragen

Hoe werkt online coaching precies?

Online coaching is een gestructureerd chat-gesprek met een gecertificeerde online coach. Je betaalt, maakt een afspraak en vervolgens hoef je alleen op het afgesproken tijdstip in te loggen op deze website. De coach start dan de online coachsessie. Deze sessies verlopen via ons eigen, veilige chatsysteem. Bij het maken van de online afspraak formuleer je je hulpvraag (waar wil je hulp bij, antwoord op of advies over). De coach gebruikt je hulpvraag als vertrekpunt voor de coachsessie.

Waarin verschilt online coaching van een 'live' coachgesprek?

Zowel bij face-to-face coaching als online coaching word je via een bepaalde methode geholpen bij het bereiken van je doelen. Je online laten coachen kent echter een aantal opmerkelijke voordelen ten opzichte van face to face coachen. We noemen er vijf op basis van onze ervaring:

 • Een afspraak voor een coachsessie is sneller en makkelijker gemaakt. Je kunt dus frequenter en intensiever contact hebben met je coach.
 • Online coachtrajecten zijn doorgaans korter dan face to face trajecten.
 • Er wordt altijd een gespreksverslag gemaakt. Je kunt dus wat je met je online coach besproken hebt wanneer je maar wilt en op je gemak teruglezen. Dat bevordert de effectiviteit van je coachsessies.
 • Online coaching is voordeliger. Omdat we weinig overhead kosten (kantoorruimte etc.) hebben, hoeven we dat ook niet aan jou door te rekenen.
 • We merken dat onze online klanten het makkelijk vinden om hun hart te openen en informatie te delen met hun persoonlijke coach. Zo komt de coach makkelijker en sneller tot de kern.
Hoeveel coachsessies heb ik nodig?

Dat is afhankelijk van je hulpvraag. Om die reden bieden we verschillende soorten sessies aan. Wij willen coaching zo laagdrempelig en flexibel mogelijk maken. Mocht je twijfelen over wat voor jou de beste keuze is, dan adviseren we je te starten met een korte sessie van 30 minuten. Je kunt dan voor een redelijk bedrag ervaren wat een online coach voor je kan betekenen en daarna eventueel een lange sessie boeken of gaan voor een coaching-abonnement.

Heb ik speciale apparatuur nodig?

De online sessies verlopen via onze eigen, veilige chatsysteem. Dit systeem werkt op je pc, tablet, laptop en op alle mobiele telefoons.

Wanneer is online coaching niet geschikt?

Een coach is geen therapeut. Een coach ‘graaft’ niet in het verleden maar werkt naar een concreet doel toe. Online coaching is dus niet geschikt als je bijvoorbeeld ernstige, problematische ervaringen hebt, waarbij eigenlijk eerst therapie nodig is.

Hoe zit het met mijn privacy en veiligheid?

Het kan uiteraard zo zijn dat je vertrouwelijke informatie deelt met je coach. Deze informatie blijft vertrouwelijk. We werken volgens de gedragscode van het NOBCO (Nederlandse orde van beroepscoaches) en onze coaches zijn gecertificeerd.

Betalingen verlopen via gangbare systemen (Ideal, Paypal), die je als veilig mag beschouwen.

Mocht je echter klachten hebben – van welke aard ook – dan nemen we deze uiteraard serieus. In de  algemene voorwaarden vind je onze klachtenregeling (artikel 16).

‘Online-coaching heeft mij geholpen om acquisitie te zien als iets leuks in plaats van iets heel vervelends.’

Bryan, 49 jaar, Zoetermeer

‘Ik ben altijd wel in voor iets nieuws. Online coaching is een innovatieve manier om snel je doelen te bereiken!’

Maxim, 27 jaar, Den Haag

‘Geen beleefdheidsrituelen. Geen onnodig tijdverlies. Mijn gewenste doel stond voorop.’

Mike, 43 jaar, Spijkenisse

‘Prettig dat jullie mijn privacy zo serieus namen. Toch belangrijk als je vertrouwelijke informatie deelt!’

Carolien, 50 jaar, Gouda

‘Ik ben stoerder als ik voor mezelf kies dan wanneer ik anderen ‘please’.‘

Cora, 36 jaar, Den Bosch

‘Mijn perfectionisme stond het afvallen in de weg’

Monique, 34 jaar, Vlissingen

‘Ik stond echt versteld over hoe makkelijk je online gevoelens en emoties kunt uiten!’

Jamilla, 49 jaar, Rotterdam

‘Er is niks zweverigs of vaags aan je doelen bereiken via coaching!’

Saïd, 32 jaar, Den Haag

‘Moe zijn is voor mij geen excuus meer om ongezond te gaan eten.’

René, 33 jaar, Rijswijk

‘Ik laat de stress op mijn werk een gezond leven niet meer in de weg staan.’

Steven, 29 jaar, Utrecht

‘Coaching is echt niet alleen voor managers en leidinggevenden!’

Michael, 28 jaar, Delft

‘Een online-coachsessie hoeft helemaal niet oppervlakkig en onpersoonlijk te zijn!’

Peter, 54 jaar, Gorinchem

‘Ik had al mijn eigen huisarts, kapper en fitness trainer. Nu heb ik ook mijn eigen online mental coach!’

Fleur, 32 jaar, Rotterdam

‘Terugvallen is geen ramp. Mezelf geen gezonde lifestyle gunnen wel.’

Sylvia, 52 jaar, Eindhoven

‘Dat ik de online-coach niet kende, maakte het des te makkelijker om mijn hart uit te storten.’

Xander, 34 jaar, Schiedam

‘Een coachgesprek is wel wat anders dan een gesprek met een goede vriend.’

René, 45 jaar, Rotterdam

‘Ik heb gemerkt dat een fysieke afspraak niet per se nodig is om je doelen te bereiken!’

Mieke, 34 jaar, Utrecht

‘Een gezond eetpatroon begint écht bij een ander denkpatroon.’

Peter, 43 jaar, Den Haag

‘Fijn om het verslag van mijn online-coachsessies terug te kunnen lezen!’

Johanna, 38 jaar, Rhoon

‘Ik weet nu dat hulp vragen geen zwakte is. Sterker nog: het is een teken van kracht!’

Denise, 28 jaar, Noordwijk