Relatie |Gezondheid | Werk

Mooi. Je wilt hulp op relatiegebied. Waar beginnen we?

Je begint door een coachingsbundel naar keuze aan te schaffen. Bij de aanschaf word je gevraagd naar enkele persoonlijke gegevens en je specifieke hulpvraag. Direct daarna kun je een afspraak met een van onze coaches maken. Het enige dat je vervolgens hoeft te doen is ervoor zorgen dat je op het moment van de afspraak een internetverbinding hebt. C’est tout. Al onze coaches zijn professionals, gecertificeerd en voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen. Uiteraard is jouw privacy volledig gewaarborgd en gespreksverslagen worden alleen bewaard zolang jouw coachtraject loopt.

Anytime. Anyplace. Anywhere.

Ja, ik wil online coaching!

Goed bij elkaar, goed uit elkaar.

Relatiecoaching

Een online coach kan je helpen als het even niet lekker loopt tussen je partner en jou. Bijvoorbeeld waneer je het gevoel hebt dat de ander je niet echt begrijpt, niet aan jouw verwachtingen voldoet, jouw keuzes niet lijkt te respecteren of jouw persoonlijke grenzen alsmaar lijkt te overschrijden.

Scheiden/Uit elkaar

Een online coach ondersteunt je bij alle mogelijke emoties die je kunt voelen vóór, tijdens en na de beslissing om je relatie te beëindigen. Verdriet om wat je de ander aandoet, boosheid op jezelf of op de ander en misschien ook angst voor de onzekerheid van het onbekende.

Datingsupport

Een online coach helpt je vóór, tijdens en na het daten bij alle zaken die voor jou lastig zijn. Het schrijven van een aansprekend datingprofiel op een datingsite bijvoorbeeld. Maar ook hoe je jezelf blijft tijdens een eerste date, hoe je niet te snel van stapel loopt en de ander niet vergelijkt met eerdere relaties.

Liever eerst even telefonisch kennismaken?

Bel M 06 424 999 86 als je eerst telefonisch kennis wilt maken met een online coach. In dit gesprek bespreken we wat precies je doel met de online coaching is en beslissen we samen of je bij ons inderdaad op het juiste adres bent.