STEL JE BENT GELUKKIG SAMEN MAAR JE WEET HET NIET

Soms heb je van die periodes in je relatie dat het niet loopt. Kleine ergernissen worden grote ergernissen en jullie vervallen in een patroon van elkaar verwijten maken.

 

Dat gebeurt helaas. De ‘boosdoener’ kan bijvoorbeeld een drukke verhuizing zijn, een verandering van baan, het krijgen van een kindje of soms ‘gewoon’ de dagelijkse stress van alle ballen hoog willen houden.

Willen jullie die cirkel doorbreken? Het Online Coachcentrum coacht stellen op een unieke, effectieve manier: elk stel krijgt twee coaches toegewezen, elke partner zijn eigen coach. De twee coaches overleggen tussen de sessies door om te bepalen wat de beste aanpak is om het vuur tussen jullie weer duurzaam aan te wakkeren. Zo krijgen jullie the ‘best of two coaches’. En dat het werkt, blijkt onder andere uit onderstaand artikel in Goed Gevoel, het meest gelezen vrouwenblad van Vlaanderen!

 

Lees hier het volledige artikel

STOP MET ROKEN: WORD STERKER DAN JE REFLEX

Dáág vakantie, hallo stress, welkom sigaret… Daar ga je weer. Terug in die ongezonde gewoonte, maar stoppen met roken is echt even geen prioriteit. Niet nu. Zeker niet met al die stress op je buro. En toch. Lees dit artikel dat deze week in de Flair wordt gepubliceerd.

 

Het kan zijn dat jij best wilt stoppen maar een van die duizenden mensen bent, die minder gevoelig zijn voor ‘gezondheidswinst’. Bij het Online Coachcentrum maken we je mentaal sterker dan je reflexen. Als je écht wilt, tenminste.

 

Lees hier het volledige artikel

ONLINE COACHEN: EEN VAK APART

Wat zijn de belangrijkste aandachtspunten als je online wilt coachen en welke mogelijkheden biedt online coaching voor de coach en zijn of haar klant? Lees nu ons artikel in het meest gelezen coachblad Tijdschrift voor Coaching.

 

Lees hier het volledige artikel

Everyone has inside of him a piece of good news.
(Anne Frank)